FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Vloer laten schuren, kleuren en lakken?

Vaak krijgen wij de vraag of wij een houten vloer kunnen kleuren. En gelukkig kan dat met verschillende producten zoals een vloerolie met een toegevoegd kleurpigment. Maar voor wie voor kwaliteit, maar ook zo weinig mogelijk onderhoud aan de parketvloer wilt hebben, kiest voor een combinatie van kleuren en lakken. En dat is precies wat wij kunnen doen.

Let er wel op dat het gaat om een behandeling met zowel olie als lak. De kosten zijn daardoor hoger dan een met olie afgewerkte vloer.

Skylt overlakbare kleurolie 2k en lak!

Skylt Overlakbare kleurolie en lak is een behandeling waarbij wij een door u gekozen kleur in poetsen in de vezels van het hout waardoor er bijvoorbeeld een white wash of een grey wash uitstraling ontstaat net als bij de behandeling met een kleurolie.

Achteraf wordt de vloer beschermd met 2 laklagen, hierdoor is de vloer optimaal beschermd!

Hieronder ziet u de kleuren waar u uit kunt kiezen.

De voordelen van Colorwash

Het voordeel van de Overlakbare kleurolie en het beschermen met lak is dat hierbij de voordelen van lak gecombineerd worden met de uitstraling van een gekleurde vloer. hierdoor is uw parketvloer ideaal beschermd tegen slijtage en is het hout gekleurd naar een kleur die past bij uw smaak en inrichting.
olie dat we de kleurbehandeling kunnen beschermen met een vloer lak.

kleuren en lakken

Onze werkwijze:

Allereerst dient de vloer door ons volledig kaal geschuurd te worden en schuurkrasvrij te worden gepolijst.
Na het schuren en polijsten van de vloer wordt de vloer 1 keer behandeld met de door u gekozen kleur.
Na 24 uur dient de vloer nog te worden afgewerkt met een lak waarbij de glansgraad, bestendigheid en slijtvastheid naar wens kan worden aangepast.

Waar wij trots op zijn!

U staat bij Vloeroptimaal centraal en dus ook wat de beoordeling is achteraf over onze werkwijze. Daarom werken wij samen met Klantenvertellen.nl zodat wij met u kunnen delen wat andere klanten van ons vinden. Wij hopen hiermee een transparant beeld te geven en uw vertrouwen te winnen.