FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Houten vloer laten schuren, kleuren en lakken?

Het schuren en aankleuren van houten vloeren, gevolgd door het lakken, wordt vaak gedaan met verschillende producten zoals een vloerolie met een toegevoegd kleurpigment. hierdoor kunt u de vloer bijvoorbeeld een grey-wash of een white-wash uitstraling geven.

Maar voor wie voor kwaliteit, maar ook zo weinig mogelijk onderhoud aan de parketvloer wilt hebben, kiest met een houten vloer voor een combinatie van kleuren en lakken. En dat is precies wat wij kunnen doen. Laat uw parketvloer renoveren door Vloeroptimaal!

  • De ingewikkelde eikenhouten vloer werd geschuurd en afgewerkt met een levendige, overlakbare kleurolie voordat hij een laatste beschermende laag van 2x SKYLT lak kreeg voor optimale duurzaamheid op lange termijn.
  • De eiken houten vloer van Roosendaal is geschuurd en behandeld met een speciale SKYLT overschilderbare kleurolie voor een perfecte afwerking. Onze professionals hebben de afwerking gedaan met SKYLT 2k original voor een langdurig resultaat.
  • In Vlaardingen werd een eiken visgraat parketvloer voorzien van een innemende touch door deze te schuren en te behandelen met SKYLT overschilderbare kleurolie c30 en vervolgens te verzegelen met SKYLT 2k lak.
  • Eiken vloer geschuurd, plinten geplaatst en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie in Breda.
  • Eiken houtenDeze prachtige eikenhouten vloer in Oosterhout is behandeld met C11 en afgewerkt met SKYLT lak voor een echte blikvanger. vloer behandeld met C11 en afgelakt met SKYLT lak

De voordelen van Overlakbare Kleurolie voor een houten vloer

Het voordeel van de Overlakbare kleurolie en het beschermen met lak is dat hierbij de voordelen van lak gecombineerd worden met de uitstraling van een gekleurde vloer. Hierdoor is uw houten vloer ideaal beschermd tegen slijtage en is het hout  gekleurd naar een kleur die past bij uw smaak en inrichting.
olie dat we de kleurbehandeling kunnen beschermen met een vloer lak.

Wilt u meer weten over het renoveren van uw parketvloer? Neem dan snel contact op en wij helpen u graag verder.

SKYLT Overlakbare kleurolie en SKYLT lak!

Skylt Overlakbare kleurolie en lak is een behandeling waarbij wij een door u gekozen kleur in poetsen in de vezels van uw houten vloer waardoor er bijvoorbeeld een white wash of een grey wash uitstraling ontstaat net als bij de behandeling met een kleurolie.

Achteraf wordt de houten vloer of parketvloer beschermd met 2 laklagen, hierdoor is de vloer optimaal beschermd!

SKYLT Overlakbare Kleurolie

SKYLT Original 2K

Ook bij een houten vloer zijn heel veel kleuren mogelijk

Wilt u uw houten vloer lakken maar ook met een kleur bewerken? Dat is goed mogelijk! Hieronder ziet u twee verschillende kleurenwaaiers waarbij de eerste op basis van wit is en de tweede op basis van naturel. Door kleurpigment toe te voegen wordt er op locatie de juiste kleur gemengd. Uw oude vertrouwde houten vloer krijgt hierdoor een compleet nieuwe uitstraling! Bovendien is het opnieuw schuren, aankleuren en lakken van uw parketvloer een duurzame oplossing en goed voor de portomonnee.

Bij Vloeroptimaal krijgt u een eerlijk en vrijblijvend advies. Neem snel contact op!

kleurstalen olie
kleurstalen standaard olie

Extra informatie

Droogtijden

In principe is de vloer dezelfde avond nog te belopen. Zo hoeft u geen andere slaapplek te regelen.

Ten alle tijden vragen wij u om zeker 1 week voorzichtig aan te doen. Net als bij verfwerk is de vloer wel droog maar niet uitgehard.

Onderhoud

Het onderhouden van de vloer moet worden gedaan met het product dat gemaakt is voor de laatste laag:

  • Is de vloer met SKYLT behandeld dan is hiervoor de SKYLT Conditioner gemaakt.
  • Is de vloer afgelakt met STEP lak, dan Gebruikt u STEP Milde reiniger voor het onderhoud.

Meer weten?

Wilt u weten hoeveel het kost om uw houten vloer te laten schuren, kleuren, en aflakken met de SKYLT Overlakbare kleurolie. Neem dan via de onderste knop contact met ons op voor een offerte op maat.