FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Het aanleggen van parket aan een bestaande vloer.

Als er parket aangelegd dient te worden dan kan dit in vele gevallen. Dit komt bijvoorbeeld voor wanneer er een nieuwe keuken geplaatst wordt, een open haard verwijderd wordt of wanneer de woonkamer uitgebreid wordt door middel van een aanbouw. Let op: Wanneer een gedeelte van de vloer vervangen wordt of aangelegd wordt, dan is het noodzakelijk dat de vloer in zijn geheel opnieuw wordt geschuurd en behandeld.

Hieronder hebben we een aantal situaties omschreven.

  • Zwevende parketvloer: Wanneer het gaat om een losliggende vloer doen wij dit door middel van de planken vloer volledig te verwijderen en deze om en om te leggen met nieuwe planken zodat er geen verschil ontstaat tussen het nieuwe gedeelte en het oude gedeelte.
  • Verlijmde planken vloer: Wanneer het gaat om verlijmde planken vloeren is het lastig om netjes nieuwe planken aan te leggen omdat deze planken vaak ook met mes en groef met elkaar verbonden zijn. We willen niet vooraf al zeggen dat dit niet kan maar het is heel erg afhankelijk van de situatie.
  • Verlijmd parket zoals visgraat of stroken: In dit geval is het eigenlijk altijd mogelijk om aan te leggen. Doordat bij deze manier van leggen de planken niet onderling met elkaar verbonden zijn.

Waar wij trots op zijn!

U staat bij Vloeroptimaal centraal en dus ook wat de beoordeling is achteraf over onze werkwijze. Daarom werken wij samen met Klantenvertellen.nl zodat wij met u kunnen delen wat andere klanten van ons vinden. Wij hopen hiermee een transparant beeld te geven en uw vertrouwen te winnen.