FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Alphen-Chaam

Bent u woonachtig in Chaam, Galder of Strijbeek en heeft u een hardstenen vloer die wel wat aandacht kan gebruiken? Bij Vloeroptimaal zijn we gespecialiseerd in het reinigen, polijsten en impregneren van verschillende soorten natuurstenen vloeren, waaronder hardsteen. Door de jarenlange ervaring van ons team van professionals en het gebruik van de beste apparatuur en producten, kunnen wij uw vloer weer laten stralen als nieuw.

Een hardstenen vloer kan na verloop van tijd dof en grauw worden door dagelijks gebruik en invloeden van buitenaf. Door de vloer te laten reinigen en polijsten door Vloeroptimaal wordt de bovenste laag van de vloer verwijderd, waardoor de natuurlijke kleur en glans van de vloer weer tevoorschijn komt. Wij maken hierbij gebruik van verschillende polijsttechnieken, afhankelijk van de staat van uw vloer.

Na het polijsten van de vloer is het mogelijk om deze te laten impregneren. Dit houdt in dat er een beschermlaag wordt aangebracht op de vloer, waardoor deze beter bestand is tegen vuil en vocht. Dit maakt het schoonmaken van de vloer makkelijker en verlengt de levensduur van de vloer. Ook is het mogelijk om de kleur van de vloer te verdiepen door middel van kleurverdiepend impregneren. Zo krijgt uw hardstenen vloer weer de uitstraling die hij verdient.

Bij Vloeroptimaal werken we met een persoonlijke aanpak en zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw hardstenen vloer en maken hierbij gebruik van onze expertise. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bij Vloeroptimaal staan we graag voor u klaar om uw hardstenen vloer weer te laten stralen!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal