FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Bergen op Zoom

Bent u een bewoner van Bergen op Zoom of Halsteren en heeft u een prachtige hardstenen vloer in uw woning of bedrijfspand? Dan wilt u deze vast zo lang mogelijk mooi houden en daarvoor is regelmatig onderhoud nodig. Vloeroptimaal is dé specialist op het gebied van hardsteen polijsten, reinigen en impregneren in Bergen op Zoom en Halsteren.

Waarom is het belangrijk om uw hardstenen vloer te laten polijsten? Hardsteen is een natuurlijk materiaal dat kan verkleuren en dof kan worden door dagelijks gebruik, zonlicht en vuil. Met het polijsten van uw hardstenen vloer wordt de bovenste laag van de steen verwijderd en wordt er een nieuwe laag blootgelegd. Dit zorgt voor een glanzend en egaal oppervlak. Bovendien worden krassen en beschadigingen zo ook verwijderd.

Naast het polijsten van uw hardstenen vloer, kunnen wij deze ook reinigen en kleurverdiepend impregneren. Bij reiniging wordt uw vloer grondig gereinigd en worden vlekken en vuil verwijderd. Bij het impregneren wordt er een beschermlaagje aangebracht waardoor vuil minder snel in de steen trekt en de vloer beter bestand is tegen water en andere vloeistoffen.

Wilt u uw hardstenen vloer laten polijsten, reinigen en impregneren? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en werken met professionele apparatuur en middelen. Bovendien bieden wij onze diensten aan tegen scherpe tarieven.

Als u uw hardstenen vloer door ons laat polijsten, reinigen en impregneren, zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en dat deze langer mooi blijft. Dus waar wacht u nog op? Neem contact met ons op en laat uw hardstenen vloer weer stralen!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal