FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw hardstenen vloer kan reinigen, polijsten en eventueel kleurverdiepend kan impregneren? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres, ook als u in Capelle aan den IJssel woont! In deze blogpost vertellen we u alles wat u moet weten over het laten reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer in Capelle aan den IJssel en de omliggende plaatsen: ‘s-Gravenland, Middelwatering, Oostgaarde en Schollevaar.

Een hardstenen vloer is een prachtige toevoeging aan uw interieur, maar het vergt wel het nodige onderhoud om de vloer in topconditie te houden. Dagelijks stofzuigen en dweilen is belangrijk, maar na verloop van tijd kan de vloer toch dof worden en lelijke vlekken gaan vertonen. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen!

Bij Vloeroptimaal hebben wij jarenlange ervaring in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren. Wij werken enkel met de beste materialen en machines om uw vloer weer in topconditie te krijgen. Daarnaast gebruiken wij duurzame producten die niet schadelijk zijn voor uw vloer, het milieu én uw gezondheid.

Het reinigen van uw hardstenen vloer begint met een grondige schoonmaakbeurt. Wij verwijderen alle vlekken, vuil en eventuele oude waslagen met behulp van een speciale reinigingsmethode. Vervolgens gaan wij over tot het polijsten van uw vloer. Hierbij maken wij gebruik van diamantpads, die uw vloer weer laten glanzen als nooit tevoren. Het polijsten van uw vloer zorgt er niet alleen voor dat de vloer er mooier uitziet, maar ook dat de vloer beter beschermd is tegen vuil en krassen.

Het impregneren van uw hardstenen vloer kan een goede keuze zijn als u uw vloer extra wilt beschermen tegen vlekken en andere beschadigingen. Hierbij brengen wij een speciale beschermlaag aan op uw vloer, die ervoor zorgt dat vocht en vuil minder snel in uw vloer kunnen trekken.

Wilt u ook genieten van een schone, glanzende hardstenen vloer? Neem dan vandaag nog contact op met Vloeroptimaal voor meer informatie over het laten reinigen, polijsten en impregneren van uw vloer in Capelle aan den IJssel en omgeving.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal