FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Geldrop-Mierlo

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw hardstenen vloer te laten reinigen en polijsten in Geldrop-Mierlo? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen, polijsten en impregneren van verschillende soorten vloeren, waaronder hardsteen.

Geldrop en Mierlo zijn twee prachtige plaatsen met veel karakteristieke gebouwen en woningen. Veel van deze gebouwen hebben een hardstenen vloer die na verloop van tijd dof en verweerd kan raken. Dit komt door het dagelijks gebruik en het niet goed onderhouden van de vloer. Het is daarom belangrijk om uw hardstenen vloer regelmatig te laten reinigen en polijsten. Dit zorgt niet alleen voor een mooie glans, maar ook voor het behoud van de vloer.

Bij Vloeroptimaal werken we met professionele machines en hoogwaardige producten om uw hardstenen vloer weer te laten stralen als nooit tevoren. Onze specialisten zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in het vak. We komen graag bij u langs om de vloer te inspecteren en u een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Naast het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer, kunnen we deze ook impregneren. Hiermee wordt de vloer beschermd tegen vuil en vocht en wordt de levensduur verlengd. Het impregneren zorgt er tevens voor dat de kleuren van de vloer intenser worden.

Wacht niet langer en geef uw hardstenen vloer weer een nieuw leven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en maak een afspraak om uw vloer te laten reinigen, polijsten en impregneren. U zult versteld staan van het resultaat!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal