FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Goirle

Wilt u uw hardstenen vloer weer laten stralen als nooit tevoren? Vloeroptimaal is de specialist in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren in Goirle en Riel. Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak, zijn wij dé expert op het gebied van het onderhoud van uw vloer.

Als u een hardstenen vloer heeft, weet u waarschijnlijk dat deze vloer erg duurzaam is en lang meegaat. Maar na verloop van tijd kan de vloer er dof en grauw uitzien en kunnen er krassen en vlekken op ontstaan. Dat is waar onze specialisten u kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat uw hardstenen vloer er weer uitziet als nieuw.

Het is belangrijk om uw hardstenen vloer regelmatig te onderhouden. Als u dat niet doet, kan er vuil en stof in de poriën van de vloer terechtkomen, waardoor de vloer er dof en grauw uit gaat zien. Onze specialisten kunnen uw vloer professioneel reinigen en polijsten, waardoor alle vuil en stof uit de poriën verwijderd worden. Daarnaast wordt de vloer gepolijst, waardoor de steen weer gaat glanzen en er als nieuw uitziet.

Naast het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer, kunnen wij deze ook kleurverdiepend impregneren. Dit betekent dat er een laag op de vloer wordt aangebracht, waardoor de kleuren van de steen nog beter tot hun recht komen en de vloer beter beschermd is tegen vuil en vocht.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van hardstenen vloeren. Ze zijn uitgerust met de beste gereedschappen en producten om uw vloer weer als nieuw te maken. Bovendien geven we u graag advies over hoe u uw hardstenen vloer het beste kunt onderhouden, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Dus als u op zoek bent naar een specialist in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren in Goirle en Riel, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan voor u klaar om uw hardstenen vloer weer te laten stralen!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal