FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Lansingerland

Lansingerland is een gemeente die bestaat uit drie plaatsen, namelijk Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Deze plaatsen bevinden zich in het oosten van Zuid-Holland en vormen samen een mooie woongemeente met een gezellig dorps karakter. Heb jij een hardstenen vloer in jouw woning of bedrijfspand in Lansingerland en ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om deze te laten reinigen en polijsten? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres!

Wij zijn een specialist op het gebied van het reinigen en polijsten van allerlei soorten natuursteen, waaronder hardsteen. Het is belangrijk om je hardstenen vloer regelmatig te laten reinigen en polijsten, omdat deze steensoort gevoelig is voor krassen, vlekken en verkleuringen. Door de vloer professioneel te laten behandelen, zorg je ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet en beschermd is tegen verdere slijtage.

Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van de nieuwste technieken en de beste materialen om jouw hardstenen vloer te reinigen en polijsten. We starten altijd met een grondige schoonmaakbeurt, waarbij we alle vuil en stof van de vloer verwijderen. Vervolgens gaan we aan de slag met het polijsten van de vloer, waarbij we deze stap voor stap steeds gladder maken. Hierdoor krijgt de vloer zijn natuurlijke glans terug en worden krassen en beschadigingen verwijderd.

Na het polijsten kunnen we de hardstenen vloer desgewenst impregneren, waardoor deze beter beschermd is tegen vocht, vuil en vlekken. Zo blijft de vloer langer mooi en is deze gemakkelijker schoon te houden.

Woon jij in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk en wil je jouw hardstenen vloer laten reinigen en polijsten door een specialist? Neem dan contact op met Vloeroptimaal en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag bij je langs om de vloer te bekijken en je te adviseren over de mogelijkheden. Zo zorgen we samen voor een stralend resultaat!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal