FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Leiden

Leiden is een prachtige historische stad met veel monumentale panden. Veel van deze panden hebben hardstenen vloeren die het karakter van het pand versterken. Het is belangrijk om deze vloeren goed te onderhouden om het karakter van het pand te behouden en de vloer in goede staat te houden. Vloeroptimaal is gespecialiseerd in het reinigen, polijsten en impregneren van hardstenen vloeren in de regio Leiden.

Een hardstenen vloer is een duurzame keuze voor uw woning of pand. Het is echter belangrijk om de vloer goed te onderhouden om de levensduur te verlengen. Hardsteen kan na verloop van tijd dof worden en kleine krassen vertonen. Dit kan de uitstraling van de vloer negatief beïnvloeden. Door de vloer te laten reinigen en polijsten door Vloeroptimaal, wordt de vloer weer als nieuw.

Vloeroptimaal heeft ruime ervaring met het onderhoud van hardstenen vloeren in Leiden en omgeving. Onze ervaren vakmensen weten precies hoe ze de vloer moeten behandelen om het gewenste resultaat te bereiken. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en hoogwaardige producten om uw hardstenen vloer te reinigen, polijsten en impregneren.

Het polijsten van een hardstenen vloer is een precieze klus die alleen kan worden uitgevoerd door vakmensen met ervaring. Bij Vloeroptimaal weten we precies hoe we de vloer moeten behandelen om het gewenste resultaat te bereiken. Door middel van verschillende stappen wordt de vloer gereinigd, gepolijst en geïmpregneerd. Het resultaat is een hardstenen vloer die weer als nieuw is en weer jaren mee kan.

Wilt u uw hardstenen vloer in Leiden of omgeving laten reinigen, polijsten en impregneren door een ervaren specialist? Neem dan contact op met Vloeroptimaal. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte en advies op maat. Zo kunt u weer genieten van een prachtige en glanzende hardstenen vloer.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal