FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Leidschendam-Voorburg

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw hardstenen vloer kan reinigen en polijsten in Leidschendam-Voorburg? Zoek dan niet verder! Vloeroptimaal is gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van alle soorten vloeren, waaronder hardsteen. Onze ervaren vakmensen zijn uitgerust met de nieuwste technieken en materialen om uw vloer weer als nieuw te laten stralen.

Hardsteen is een prachtig en duurzaam materiaal, maar het vereist wel regelmatig onderhoud om de kwaliteit en uitstraling te behouden. Na verloop van tijd kunnen hardstenen vloeren dof en mat worden door slijtage en vuilophoping. Gelukkig kunnen wij bij Vloeroptimaal uw hardstenen vloer weer in ere herstellen door middel van reinigen en polijsten.

Bij het reinigen van uw hardstenen vloer maken wij gebruik van professionele reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontwikkeld voor dit type vloer. Hiermee verwijderen wij vuil, vlekken en andere onzuiverheden die zich door de jaren heen hebben opgehoopt. Vervolgens gaan wij aan de slag met het polijsten van de vloer. Hierbij worden krassen en beschadigingen verwijderd en krijgt de vloer weer de glans die het verdient.

Na het polijsten adviseren wij u om uw hardstenen vloer te laten impregneren. Hierdoor wordt de vloer beschermd tegen vocht, vuil en andere vormen van slijtage. Zo blijft uw vloer langer mooi en kunt u er langer van genieten.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw hardstenen vloer kan reinigen en polijsten in Leidschendam-Voorburg, dan kunt u bij Vloeroptimaal rekenen op uitstekende service en vakmanschap. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van vloerreiniging en -onderhoud.

Aarzel niet langer en geef uw hardstenen vloer de aandacht die het verdient. Neem vandaag nog contact op met Vloeroptimaal en vraag naar de mogelijkheden voor het reinigen en polijsten van uw vloer. Wij staan voor u klaar in Leidschendam-Voorburg en omgeving!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal