FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Leusden

In de mooie gemeente Leusden zijn er veel woningen te vinden met hardstenen vloeren. Deze vloeren zijn erg duurzaam en hebben een luxueuze uitstraling, maar hebben ook regelmatig onderhoud nodig om de kwaliteit te behouden. Het regelmatig laten reinigen en polijsten van de vloeren is dan ook erg belangrijk.

Vloeroptimaal is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren. Wij zijn werkzaam in de gehele gemeente Leusden, waaronder ook in de plaatsen Achterveld, Leusden-Zuid en Stoutenburg. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij ervoor zorgen dat uw hardstenen vloer er weer als nieuw uit komt te zien.

Het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer heeft meerdere voordelen. Ten eerste ziet uw vloer er weer als nieuw uit, wat de uitstraling van uw interieur ten goede komt. Daarnaast zorgt het regelmatig laten reinigen van uw vloer ervoor dat de vloer langer meegaat en minder snel beschadigt. Door het polijsten van de vloer wordt de structuur van de vloer minder ruw, waardoor vuil minder snel blijft hangen en het onderhoud van de vloer dus makkelijker wordt.

Bij Vloeroptimaal werken wij uitsluitend met professionele apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Hierdoor bent u verzekerd van een schoonmaakproces dat veilig is voor mens en milieu. Wij reinigen niet alleen uw vloer, maar kunnen deze ook kleurverdiepend impregneren, waardoor de kleuren van de vloer intenser worden.

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om uw hardstenen vloer weer te laten stralen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer in de gemeente Leusden en omgeving. Laat uw hardstenen vloer weer als nieuw uitzien met Vloeroptimaal!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal