FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Loon op Zand

Bent u op zoek naar een specialist in het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer in Kaatsheuvel of omgeving? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van allerlei soorten vloeren, waaronder hardsteen.

Een hardstenen vloer is een prachtige aanvulling op uw interieur, maar heeft wel onderhoud nodig om de mooie uitstraling te behouden. Door dagelijks gebruik en slijtage kan de vloer er na verloop van tijd dof uitzien. Ook kunnen er krassen en vlekken ontstaan. Gelukkig kunnen wij uw hardstenen vloer weer als nieuw laten stralen!

Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van professionele apparatuur en de beste producten om uw vloer te reinigen en te polijsten. Hierbij wordt er zorgvuldig gekeken naar het type hardsteen en de staat van de vloer. Op basis hiervan stellen wij een passend behandelplan op.

Het reinigen van de hardstenen vloer gebeurt met speciale reinigingsmiddelen, waarbij alle vuil en stof wordt verwijderd. Daarna volgt het polijsten van de vloer, waarbij de glans weer terugkomt en de vloer er weer als nieuw uitziet. Indien gewenst kan er ook een kleurverdiepende impregneerlaag worden aangebracht, waardoor de vloer nog beter beschermd wordt tegen vuil en vlekken.

Kiest u voor Vloeroptimaal, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Onze professionals staan garant voor een perfect resultaat en zorgen ervoor dat uw hardstenen vloer er weer als nieuw uitziet. Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal