FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Noordwijk

Als bewoner van Noordwijk, Noordwijkerhout of De Zilk ben je vast trots op je prachtige hardstenen vloer. Maar na verloop van tijd kan deze vloer er toch minder mooi uit gaan zien door slijtage, vlekken en krassen. Gelukkig is er een oplossing: Vloeroptimaal. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren, en kunnen ervoor zorgen dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet.

Het reinigen van een hardstenen vloer is niet iets dat je zomaar zelf kunt doen. Het vergt kennis, ervaring en professionele apparatuur. Bij Vloeroptimaal weten we precies welke technieken we moeten gebruiken om jouw vloer grondig te reinigen en alle vuil, vlekken en resten van vloerwax te verwijderen. Daarnaast kunnen we jouw vloer ook polijsten, zodat de glans terugkomt en kleine krasjes worden verwijderd.

Maar dat is nog niet alles. We bieden ook de mogelijkheid om jouw hardstenen vloer kleurverdiepend te laten impregneren. Hierdoor krijgt de vloer een nog intensere kleur en wordt het oppervlak beter beschermd tegen vlekken en beschadigingen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over het behoud van je mooie hardstenen vloer.

Als je woont in Noordwijk, Noordwijkerhout of De Zilk en op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen, polijsten en kleurverdiepend impregneren van hardstenen vloeren, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Onze ervaren professionals staan klaar om jouw vloer weer te laten stralen als nooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jouw hardstenen vloer weer als nieuw maken!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal