FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen, polijsten en kleurverdiepend impregneren van uw hardstenen vloer in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres!

Een hardstenen vloer is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Echter, na verloop van tijd kan de vloer dof en vlekkerig worden. Dit kan komen door vuil en stof dat zich ophoopt in de poriën van de steen, maar ook door het gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen of door slijtage.

Het is daarom van belang om uw hardstenen vloer regelmatig te laten reinigen en polijsten door een professional. Vloeroptimaal heeft jarenlange ervaring in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren en gebruikt enkel hoogwaardige materialen en middelen om uw vloer weer als nieuw te laten stralen.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van verschillende soorten hardsteen, zoals Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen, kalksteen en marmer. Ook kunnen wij uw vloer kleurverdiepend impregneren, zodat de kleur van uw vloer weer intenser wordt.

Wij begrijpen als geen ander dat het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer een klus is waar u wellicht tegenop ziet. Daarom nemen wij graag deze taak van u over. Wij komen bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt en zorgen dat uw vloer weer als nieuw is.

Of u nu in Nuenen, Gerwen of Nederwetten woont, wij staan voor u klaar om uw hardstenen vloer te laten stralen als nooit tevoren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. U zult versteld staan van het resultaat!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal