FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Rijswijk

Als je in Rijswijk woont en een hardstenen vloer hebt, dan weet je hoe lastig het kan zijn om deze vloer goed schoon te houden. Het is niet alleen belangrijk om de vloer schoon te houden, maar ook om deze regelmatig te laten reinigen en polijsten. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van de vloer, maar ook voor behoud van de steen.

Bij Vloeroptimaal hebben we veel ervaring in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren. Onze vakmensen weten precies welke technieken en middelen er nodig zijn om jouw vloer weer als nieuw te laten stralen. Het reinigen van de vloer is een belangrijke eerste stap. Hierbij wordt de vloer grondig gereinigd en eventuele vlekken en vuil verwijderd. Vervolgens wordt de vloer gepolijst, zodat deze weer de mooie glans krijgt die bij hardsteen hoort.

Het is belangrijk om de vloer regelmatig te laten onderhouden. Dit zorgt ervoor dat de vloer langer meegaat en mooi blijft. Daarnaast kunnen we de vloer ook impregneren, zodat deze beter bestand is tegen vlekken en vuil. Zo hoef je je minder zorgen te maken over het onderhoud van de vloer.

Woon je in Rijswijk en ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij staan garant voor kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal