FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw hardstenen vloer in Rotterdam, Hoogvliet, Hoek van Holland, Pernis of Rozenburg te laten reinigen en polijsten? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van diverse soorten vloeren, waaronder ook hardsteen. Het is namelijk belangrijk om uw hardstenen vloer goed te onderhouden om deze in optimale conditie te houden en jarenlang van te kunnen genieten.

Door regelmatig uw hardstenen vloer te laten reinigen en polijsten, behoudt deze zijn glans en wordt de levensduur verlengd. Het is namelijk zo dat vuil, stof en vlekken de uitstraling van uw hardstenen vloer kunnen beïnvloeden en bovendien de poriën van het steen kunnen verstoppen. Hierdoor verliest uw vloer zijn oorspronkelijke glans en kunnen er zelfs beschadigingen ontstaan. Door periodiek uw vloer te laten onderhouden, voorkomt u deze problemen en kunt u blijven genieten van een mooie, glanzende vloer.

Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van geavanceerde apparatuur en professionele reinigingsmiddelen om uw hardstenen vloer grondig te reinigen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke behandeling uw vloer nodig heeft om weer als nieuw te zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw vloer polijsten en desgewenst kleurverdiepend impregneren. Dit zorgt ervoor dat uw vloer niet alleen schoon, maar ook mooi en duurzaam blijft.

Onze dienstverlening is niet alleen gericht op particulieren, maar ook op bedrijven en instellingen. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, restaurant of school: wij zijn in staat om uw vloer op professionele wijze te reinigen en polijsten. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en eisen, zodat u altijd tevreden zult zijn over het resultaat.

Wilt u meer informatie over het laten reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer in Rotterdam, Hoogvliet, Hoek van Holland, Pernis of Rozenburg? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw situatie.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal