FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Schiedam

Schiedam is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en veel karakteristieke gebouwen. In deze stad zijn er veel woningen en bedrijven met hardstenen vloeren. Deze vloeren kunnen echter in de loop der tijd beschadigd raken en hun glans verliezen. Daarom is het belangrijk om de vloeren regelmatig te laten reinigen en polijsten, om ervoor te zorgen dat ze er op hun best blijven uitzien.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we hoe belangrijk het is om de vloeren in uw huis of bedrijf schoon en glanzend te houden. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van alle soorten harde vloeren, waaronder hardsteen. We gebruiken alleen de beste apparatuur en materialen om ervoor te zorgen dat uw vloeren er als nieuw uitzien.

Het reinigen en polijsten van hardsteen vloeren is een precieze klus. Onze ervaren professionals weten precies hoe ze uw vloer moeten behandelen om de beste resultaten te bereiken. We beginnen met het grondig reinigen van de vloer om alle vuil en restanten te verwijderen. Vervolgens gebruiken we verschillende polijsttechnieken om de glans en het uiterlijk van de vloer te herstellen.

Bij Vloeroptimaal bieden we ook een kleurverdiepend impregneermiddel aan om uw hardsteen vloer te beschermen tegen vlekken en vuil. Dit middel is kleurloos en zorgt ervoor dat uw vloer er langer als nieuw uitziet. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste behandelingen voor uw vloer.

Als u in Schiedam woont en op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloeren, neem dan contact met ons op. We bieden een uitstekende service en garanderen de hoogste kwaliteit van werk. Bij Vloeroptimaal staan wij altijd voor u klaar om uw vloeren weer te laten glanzen!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal