FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Valkenswaard

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om uw hardstenen vloer in Valkenswaard en Dommelen te laten reinigen en polijsten? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van alle soorten vloeren en hebben ruime ervaring met het behandelen van hardsteen vloeren.

Een hardstenen vloer is een prachtige toevoeging aan uw interieur, maar het vergt wel enig onderhoud om de vloer in topconditie te houden. Het dagelijks onderhoud van een hardsteen vloer is relatief eenvoudig, maar voor het grondig reinigen en polijsten van de vloer heeft u professionele hulp nodig. Bij Vloeroptimaal beschikken wij over de juiste kennis en apparatuur om uw hardsteen vloer weer als nieuw te laten stralen.

Bij het reinigen van een hardsteen vloer maken wij gebruik van speciale reinigingsmiddelen die vuil en vlekken op een effectieve manier verwijderen. Vervolgens polijsten wij de vloer om deze weer zijn oorspronkelijke glans terug te geven. Hierbij maken wij gebruik van verschillende polijsttechnieken, afhankelijk van de staat van de vloer. Zo kunnen wij kleine krasjes en beschadigingen verwijderen en de vloer weer laten stralen als nooit tevoren.

Na het polijsten is het mogelijk om de hardsteen vloer te laten impregneren. Dit is een extra beschermlaag die ervoor zorgt dat uw vloer beter bestand is tegen vuil en vlekken. Ook kan deze laag de kleur van uw vloer verdiepen. Het impregneren van uw hardsteen vloer zorgt er dus niet alleen voor dat deze langer mooi blijft, maar geeft ook nog eens een extra touch aan uw interieur.

Wilt u uw hardsteen vloer laten reinigen, polijsten of impregneren in Valkenswaard of Dommelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Vloeroptimaal en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardige service en een resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal