FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Vlaardingen

Bent u op zoek naar een specialist in het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer in Vlaardingen? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van verschillende soorten vloeren, waaronder hardsteen. Onze vakmensen hebben de expertise en de juiste apparatuur om uw hardstenen vloer weer in topconditie te brengen.

Een hardstenen vloer kan na verloop van tijd dof worden door vuil en slijtage. Door uw vloer regelmatig te laten reinigen en polijsten, behoudt u de mooie uitstraling en de natuurlijke kleur van het hardsteen. Het polijsten van de vloer zorgt er bovendien voor dat deze minder snel slijt en beter bestand is tegen vuil en vlekken.

Bij Vloeroptimaal werken we met moderne technieken en hoogwaardige producten om uw hardstenen vloer te reinigen en te polijsten. We maken gebruik van diamanttechniek om uw vloer grondig te reinigen en de glans terug te brengen. Deze techniek maakt gebruik van speciale schijven met diamantpoeder, die de bovenste laag van de steen wegslijpen en zo vuil en krassen verwijderen. Het resultaat is een vloer die er weer als nieuw uitziet!

Naast het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer, kunnen wij deze ook kleurverdiepend impregneren. Hierbij brengen we een transparante beschermlaag aan op de vloer, die de kleur van het hardsteen versterkt en beschermt tegen vuil en vlekken. Zo blijft uw vloer langer mooi en beschermd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer in Vlaardingen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze vakmensen staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal