FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Voorschoten

Voorschoten is een prachtige gemeente in de provincie Zuid-Holland. Het is de ideale plek om te wonen voor wie graag in een rustige omgeving vertoeft, maar toch dicht bij de stad wil zijn. Als je een hardstenen vloer hebt in Voorschoten, dan wil je deze vast graag laten stralen als nooit tevoren. En daarvoor ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres!

Het reinigen en polijsten van een hardstenen vloer is een specialistische klus die je het beste kunt overlaten aan een professional. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het reinigen, polijsten en impregneren van diverse soorten natuursteen, waaronder ook hardsteen. Het polijsten van een hardstenen vloer is een proces waarbij de bovenste laag van het materiaal wordt geschuurd, zodat de vloer weer als nieuw gaat glanzen. Het is een tijdrovende klus, maar het resultaat mag er zeker wezen!

Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van de nieuwste technieken en de beste materialen om jouw hardstenen vloer weer te laten stralen. Wij werken uitsluitend met duurzame producten die niet schadelijk zijn voor het milieu en uw gezondheid. Na het reinigen en polijsten van uw vloer kunnen we deze ook nog kleurverdiepend impregneren, waardoor de vloer beter bestand is tegen vuil en vlekken.

In Voorschoten zijn er veel verschillende soorten hardstenen vloeren te vinden, van klassiek tot modern. Onze vakmensen hebben ervaring met alle soorten hardsteen en weten precies hoe ze deze moeten behandelen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu een woonkamer, keuken of badkamer hebt met een hardstenen vloer, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wil je ook graag je hardstenen vloer in Voorschoten laten polijsten en reinigen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij je langs om de vloer te inspecteren en een offerte op maat te maken. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een uitstekende service!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal