FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Waalre

Heeft u een hardstenen vloer in uw huis in Aalst of Waalre-dorp? Dan weet u waarschijnlijk dat het onderhouden van deze vloeren niet altijd even gemakkelijk is. Door dagelijks gebruik kan er namelijk vuil en vlekken op de vloer ontstaan die lastig te verwijderen zijn. Ook kan de vloer na verloop van tijd doffer worden en krassen vertonen. Om uw vloer weer de glans en uitstraling van weleer terug te geven, is het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer een goede oplossing.

Bij Vloeroptimaal zijn wij gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van verschillende soorten harde vloeren, waaronder hardsteen. Ons team van ervaren vakmensen beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om uw hardstenen vloer weer als nieuw te maken. Met behulp van moderne technieken en hoogwaardige producten verwijderen wij vuil en vlekken en brengen wij de glans en kleur van uw vloer weer terug.

Naast het reinigen en polijsten van uw vloer bieden wij ook de optie om uw vloer kleurverdiepend te laten impregneren. Hierbij wordt er een beschermende laag op de vloer aangebracht die ervoor zorgt dat vuil en vocht minder kans krijgen om in de vloer te trekken. Ook wordt de kleur van de vloer hierdoor intenser, wat zorgt voor een nog mooier resultaat.

Wij begrijpen dat het laten reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer een investering is. Daarom zorgen wij ervoor dat onze prijzen transparant en eerlijk zijn en dat u altijd weet waar u aan toe bent. Wij werken met scherpe tarieven en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer in Aalst of Waalre-dorp? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en dat u nog jarenlang kunt genieten van uw prachtige vloer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal