FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Waalwijk

Wanneer je een hardstenen vloer hebt, wil je natuurlijk dat deze er mooi en glanzend uit blijft zien. Maar na verloop van tijd kan er vervuiling optreden en kan de vloer er dof en grauw uitzien. Het is dan tijd om de vloer te laten reinigen en polijsten. En dat is precies waar Vloeroptimaal je bij kan helpen, ook in de gemeente Waalwijk en omliggende plaatsen als ’s Grevelduin-Capelle, Sprang-Capelle en Waspik.

Bij Vloeroptimaal hebben ze jarenlange ervaring in het reinigen, polijsten en impregneren van hardstenen vloeren. Door het gebruik van professionele apparatuur en de juiste technieken weten ze precies hoe ze jouw hardstenen vloer weer als nieuw kunnen laten stralen. Het is dus niet nodig om een nieuwe vloer te leggen, want Vloeroptimaal maakt je oude vloer weer als nieuw!

Het reinigen van een hardstenen vloer is van groot belang om deze in topconditie te houden. Vloeroptimaal gebruikt hiervoor speciale reinigingsmiddelen die vuil en vlekken verwijderen. Het polijsten van de vloer zorgt er vervolgens voor dat de vloer weer gaat glanzen. Hierbij wordt de vloer met een polijstmachine behandeld met diamanten schijven. Dit proces zorgt ervoor dat krassen en andere beschadigingen in de vloer verdwijnen en de vloer weer gladder wordt.

Het impregneren van de vloer zorgt er tenslotte voor dat de vloer beter bestand is tegen vuil en vocht. Dit voorkomt dat er weer snel nieuwe vlekken en vervuiling ontstaan en zorgt ervoor dat de vloer langer mooi blijft. Het impregneren van de vloer is dan ook een belangrijke stap na het reinigen en polijsten.

Als je in de gemeente Waalwijk of omliggende plaatsen woont, dan hoef je niet verder te zoeken voor het reinigen, polijsten en impregneren van je hardstenen vloer. Vloeroptimaal is de specialist die je zoekt! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe zij je vloer weer als nieuw kunnen maken.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal