FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Wassenaar

Wassenaar is een mooie, groene gemeente gelegen aan de kust van Zuid-Holland. Het is een geliefde woonplaats vanwege de rust en de nabijheid van het strand. De woningen in Wassenaar zijn vaak voorzien van prachtige, natuurstenen vloeren die het interieur een luxe uitstraling geven. Een veelgebruikte steensoort voor vloeren is hardsteen.

Het is belangrijk om hardstenen vloeren goed te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan en hun mooie uitstraling behouden. Regelmatig reinigen en polijsten van de vloer is dan ook een must. Bij Vloeroptimaal zijn we gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren in Wassenaar en omstreken.

Hardsteen is van nature een poreuze steensoort en kan hierdoor gevoelig zijn voor vlekken. Het is daarom verstandig om de vloer te laten impregneren om deze te beschermen tegen vocht en vuil. Dit zorgt ervoor dat uw vloer langer meegaat en minder snel beschadigd raakt.

Wij begrijpen als geen ander dat u zuinig bent op uw natuurstenen vloer. Onze professionele vakmensen werken dan ook met de grootste zorg en aandacht aan uw vloer. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

In Wassenaar zijn er veel woningen met een hardstenen vloer te vinden, en het is dan ook belangrijk om te weten waar u terecht kunt voor een goede reiniging en onderhoud van deze vloeren. Bij Vloeroptimaal staan we voor u klaar om uw vloer weer in topconditie te krijgen.

Dus, heeft u een hardstenen vloer in uw woning in Wassenaar en is deze toe aan een grondige reiniging en polijstbeurt? Neem dan contact met ons op en laat uw vloer weer stralen als nooit tevoren!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal