FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Wijk bij Duurstede

Bent u inwoner van Wijk bij Duurstede of Cothen en heeft u een prachtige hardstenen vloer in uw huis liggen? Dan wilt u deze vast graag mooi houden en laten stralen. Het is belangrijk om uw hardstenen vloer regelmatig te laten reinigen en polijsten, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Vloeroptimaal is gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van diverse soorten vloeren, waaronder ook hardsteen.

Wijk bij Duurstede en Cothen zijn beide plaatsen met veel historie en karakteristieke panden. Het is dan ook niet gek dat veel inwoners van deze plaatsen ervoor kiezen om hun huis te voorzien van een mooie hardstenen vloer. Hardsteen is namelijk een prachtig natuurproduct dat goed past bij de uitstraling van oude panden, maar ook bij moderne woningen.

Het is belangrijk om uw hardstenen vloer goed te onderhouden. Vuil en krassen kunnen de vloer dof maken en de uitstraling verminderen. Het laten reinigen en polijsten van uw vloer door Vloeroptimaal zorgt ervoor dat uw hardstenen vloer weer in topconditie is en zijn natuurlijke glans weer terugkrijgt.

Naast het reinigen en polijsten van uw vloer, kunnen wij ook het kleurverdiepend impregneren van uw hardstenen vloer verzorgen. Hierdoor wordt de kleur van uw vloer intenser en krijgt deze een mooie diepte. Het impregneren zorgt tevens voor een extra beschermlaag, waardoor de vloer beter bestand is tegen vuil en vlekken.

Wij begrijpen dat het laten reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer een investering kan zijn, maar bedenk dat het ook een investering is in de uitstraling van uw huis. Een goed onderhouden hardstenen vloer is namelijk niet alleen mooi om te zien, maar verhoogt ook de waarde van uw woning.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten reinigen, polijsten en impregneren van uw hardstenen vloer in Wijk bij Duurstede of Cothen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakmensen staan voor u klaar en voorzien u graag van advies op maat. Wij helpen u graag om uw hardstenen vloer weer te laten stralen als nooit tevoren!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal