FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Woensdrecht

Woon jij in Hoogerheide, Ossendrecht of Putte en ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om jouw hardstenen vloer te laten reinigen en polijsten? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van verschillende soorten vloeren, waaronder ook hardsteen. Een hardstenen vloer is een prachtige toevoeging aan jouw woning, maar heeft net als andere natuurstenen vloeren wel regelmatig onderhoud nodig om de mooie uitstraling te behouden.

Bij Vloeroptimaal werken we met de nieuwste technieken en materialen om jouw hardstenen vloer weer helemaal als nieuw te maken. Het reinigen van de vloer is de eerste stap in het proces. Hierbij verwijderen we alle vuil, vlekken en eventuele resten van oude onderhoudsmiddelen. Vervolgens gaan we aan de slag met het polijsten van de vloer. Hierbij wordt de bovenste laag van de steen zorgvuldig weggehaald, waardoor de vloer weer een mooie glans krijgt en kleine beschadigingen verdwijnen.

Het polijsten van een hardstenen vloer is specialistisch werk en vereist vakmanschap en kennis van de steensoort. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en weten precies wat er nodig is om jouw vloer weer als nieuw te maken. Na het polijsten is het ook mogelijk om de vloer kleurverdiepend te laten impregneren. Dit beschermt de vloer niet alleen tegen vuil en vlekken, maar geeft de steen ook nog eens een extra mooie uitstraling.

Bij Vloeroptimaal werken we altijd op maat. Elk type hardstenen vloer heeft namelijk zijn eigen kenmerken en onderhoudsbehoeften. Daarom komen we eerst bij je langs om de vloer te inspecteren en een plan van aanpak op te stellen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kunnen we een passende offerte opstellen.

Ben jij dus op zoek naar een professioneel bedrijf om jouw hardstenen vloer te laten reinigen en polijsten in Hoogerheide, Ossendrecht of Putte? Neem dan contact op met Vloeroptimaal en ontdek wat wij voor jouw vloer kunnen betekenen!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal