FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw hardstenen vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Hardsteen Vloer Laten Polijsten In de Gemeente Zwijndrecht

Wilt u uw hardstenen vloer weer laten stralen als nieuw? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van hardstenen vloeren in de regio Zwijndrecht, inclusief Heerjansdam. Wij bieden onze diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Een hardstenen vloer kan door de jaren heen doffer en minder glanzend worden. Dat is natuurlijk zonde, want uw vloer is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Door uw vloer te laten reinigen en polijsten door Vloeroptimaal, ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen om het beste resultaat te bereiken.

Wij begrijpen dat uw vloer belangrijk voor u is en daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak. Elk type hardsteen vraagt namelijk om een eigen behandeling. Daarom kijken we bij Vloeroptimaal eerst goed naar uw vloer, voordat we starten met het reinigen en polijsten. Zo kunnen wij de juiste methode en materialen bepalen voor uw vloer.

Bij het reinigen en polijsten van uw hardstenen vloer maken wij gebruik van duurzame en milieuvriendelijke producten. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid en die van uw huisdieren. Wij impregneren uw vloer na het polijsten ook graag, zodat uw vloer nog beter beschermd is tegen vuil en vocht.

Wacht niet langer en laat uw hardstenen vloer reinigen en polijsten door Vloeroptimaal! Wij bieden onze diensten aan voor een scherpe prijs en garanderen dat uw vloer er na onze behandeling weer als nieuw uitziet. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat wij voor uw hardstenen vloer kunnen betekenen.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw hardsteen vloer laten polijsten en behandelen door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw hardstenen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Hardsteen vloer gereinigd, polijst en bebandeld met Stonetech Hardsteenolie in Made
  • Laat ons de schoonheid van uw hardstenen oppervlakken naar boven halen met onze deskundige schoonmaak en polijst expertise. We zijn er trots op dat we de hardsteen vloer in Udenhout een zijdeachtige, beschermende glans hebben gegeven die jarenlang blijft glanzen.
  • Met nauwgezette aandacht voor detail kunnen wij uw Belgisch hardstenen vloer in Made weer een luxueuze zijdeachtige glans geven.
  • In Roosendaal is een hardstenen vloer door deskundig polijsten en behandeling met kwaliteitssteenzeep getransformeerd tot een elegante uitstraling.
  • Deze arduinen vloer in Kalmthout is kunstig bewerkt tot een verfijnde matte afwerking door een intensief grof polijstproces.
  • In Ridderkerk ligt een schitterende hardstenen vloer, schitterend gepolijst en behandeld met ambachtelijke steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal