FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Baarn

Marmer is een prachtige en duurzame steensoort die veel gebruikt wordt voor vloeren. Het is een tijdloos materiaal dat klasse en elegantie uitstraalt. Maar net als elk ander type vloer, heeft ook een marmeren vloer regelmatig onderhoud nodig om zijn glans te behouden. En daarvoor kunt u bij Vloeroptimaal terecht!

Als u in Baarn of omliggende plaatsen zoals Eembrugge en Lage Vuursche woont en u wilt uw marmeren vloer laten reinigen en polijsten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Vloeroptimaal hebben we jarenlange ervaring in het schoonmaken en opknappen van marmeren vloeren en we weten als geen ander hoe we uw vloer weer in topconditie kunnen krijgen.

Marmer kan na verloop van tijd dof en verkleurd worden. Dit komt door de dagelijkse slijtage en het gebruik van schoonmaakmiddelen die de beschermende laag van de vloer aantasten. Om dit te voorkomen is het belangrijk om uw marmeren vloer regelmatig te laten onderhouden. Bij Vloeroptimaal gebruiken we professionele apparatuur en de juiste schoonmaakmiddelen om uw vloer weer als nieuw te maken.

Bij het reinigen en polijsten van uw marmeren vloer beginnen we met een grondige reiniging. We verwijderen alle vuil en stof van de vloer en maken hem zo schoon mogelijk. Vervolgens gaan we de vloer polijsten om hem zijn glans terug te geven. Dit doen we met behulp van verschillende technieken en middelen, afhankelijk van de staat van uw vloer.

Na afloop van het proces is uw marmeren vloer weer zo goed als nieuw en kunt u weer jarenlang genieten van zijn prachtige uitstraling. Wilt u uw marmeren vloer laten reinigen en polijsten in Baarn of omgeving? Neem dan gerust contact op met Vloeroptimaal voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal