FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Bunnik

Als inwoner van De Bilt of omliggende plaatsen zoals Bilthoven of Maartensdijk wilt u natuurlijk uw marmeren vloeren in topconditie houden. Marmer is namelijk een prachtig natuurproduct dat bij goed onderhoud zijn mooie glans behoudt en een luxe uitstraling geeft aan uw interieur. Het reinigen en polijsten van marmeren vloeren is echter een klus die u het beste kunt overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf zoals Vloeroptimaal.

Ons team van ervaren vakmensen weet precies hoe marmeren vloeren moeten worden behandeld om hun oorspronkelijke glans en schoonheid terug te krijgen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen om uw vloer te reinigen en te polijsten, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Of u nu een marmeren vloer heeft in uw woonkamer, keuken of badkamer, bij Vloeroptimaal zorgen wij voor een professionele reiniging en polijstbehandeling op maat. Wij stemmen onze diensten af op uw specifieke wensen en behoeften, zodat u kunt genieten van een prachtig glanzende vloer die jarenlang meegaat.

Wij bedienen niet alleen De Bilt, maar ook omliggende plaatsen zoals Bilthoven en Maartensdijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bij Vloeroptimaal bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap!

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal