FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Hillegom

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van marmeren vloeren en weten precies hoe we jouw vloer weer als nieuw kunnen laten stralen. Door middel van een grondige reiniging en polijstbeurt verwijderen we krassen, vlekken en doffe plekken uit je vloer. Het resultaat? Een glanzende, stralende marmeren vloer waar je trots op kunt zijn.

Of je nu een klassieke of moderne marmeren vloer hebt, wij hebben de juiste kennis en expertise in huis om deze vloer te reinigen en te polijsten. Ons team van ervaren vakmensen werkt met de nieuwste technieken en materialen om jouw marmeren vloer weer als nieuw te maken.

Wij zijn werkzaam in de hele regio Hillegom en komen graag bij je langs om je marmeren vloer te bekijken en een passend advies te geven. Of het nu gaat om een kleine reiniging of een complete polijstbeurt, wij staan voor je klaar. Twijfel dus niet langer en geef je marmeren vloer de aandacht die hij verdient. Neem contact met ons op en laat ons jouw marmeren vloer weer laten stralen!

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal