FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Leiderdorp

Bent u inwoner van Leiderdorp en heeft u een prachtige marmeren vloer die wel wat liefde en aandacht kan gebruiken? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren en hebben al vele tevreden klanten in Leiderdorp en omgeving.

Een marmeren vloer is een echte eyecatcher in uw huis, maar vergt ook de nodige onderhoud. Door gebruik en tijd kan de glans van de vloer verdwijnen en kunnen er krassen en vlekken ontstaan. Bij Vloeroptimaal weten we als geen ander hoe we uw marmeren vloer weer als nieuw kunnen laten stralen.

Onze vakmensen gaan met veel zorg te werk bij het reinigen en polijsten van uw marmeren vloer. We maken gebruik van de nieuwste technieken en beste materialen om de vloer weer in topconditie te krijgen. Of het nu gaat om lichte krassen of diepere beschadigingen, wij hebben de juiste oplossing.

Maar niet alleen het polijsten van uw marmeren vloer behoort tot onze expertise. Ook voor het impregneren en onderhouden van uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen wij ervoor dat uw vloer er niet alleen weer als nieuw uitziet, maar ook beschermd is tegen vuil en vlekken.

Wacht niet langer en geef uw marmeren vloer de aandacht die het verdient. Neem contact met ons op en ontdek wat Vloeroptimaal voor u kan betekenen. Wij staan graag voor u klaar in Leiderdorp en omgeving!

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal