FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Leidschendam-Voorburg

Als bewoner van Leidschendam-Voorburg weet u als geen ander dat uw woning een belangrijk bezit is. U besteedt dan ook veel aandacht aan het onderhoud ervan. Een marmeren vloer kan een echte blikvanger zijn in uw interieur, maar heeft ook onderhoud nodig om zijn glans te behouden. Vloeroptimaal kan u helpen bij het reinigen en polijsten van uw marmeren vloer, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren in Leidschendam en Voorburg. Deze plaatsen staan bekend om hun mooie en luxueuze woningen, waarin vaak marmeren vloeren te vinden zijn. Wij begrijpen dat u uw marmeren vloer in topconditie wilt houden, zodat deze bijdraagt aan de uitstraling van uw woning.

Of u nu in Leidschendam of Voorburg woont, wij komen graag bij u langs om uw marmeren vloer te reinigen en te polijsten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om uw marmeren vloer weer te laten stralen.

Met ons uitgebreide assortiment aan polijst- en schoonmaakmiddelen kunnen wij elke vloer weer als nieuw maken. Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke en duurzame producten om uw vloer te reinigen en te polijsten. Zo blijft niet alleen uw marmeren vloer in topconditie, maar draagt u ook bij aan een duurzame leefomgeving.

Wacht niet langer en laat uw marmeren vloer reinigen en polijsten door Vloeroptimaal. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal