FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Rhenen

Heb je een mooie marmeren vloer in je huis, maar begint deze na verloop van tijd zijn glans te verliezen? Dan is het tijd om Vloeroptimaal in te schakelen om je marmeren vloer te laten reinigen en polijsten. Dit geldt niet alleen voor Rhenen, maar ook voor de nabijgelegen plaatsen Elst en Achterberg.

Marmer is een prachtig natuurproduct dat een luxe uitstraling geeft aan je interieur. Maar na verloop van tijd kan het zijn glans verliezen door slijtage en vervuiling. Het is dan ook belangrijk om je marmeren vloer regelmatig te laten reinigen en polijsten om deze weer in ere te herstellen.

Bij Vloeroptimaal hebben we jarenlange ervaring in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren. Wij gebruiken hiervoor de beste technieken en middelen om het beste resultaat te behalen. Door het polijsten van de marmeren vloer zorgen wij ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet en zijn oorspronkelijke glans terugkrijgt.

Onze service is niet alleen gericht op het reinigen en polijsten van de marmeren vloer, maar ook op het beschermen ervan. Wij adviseren onze klanten dan ook graag over het juiste onderhoud om de marmeren vloer in topconditie te houden.

Dus woon je in Rhenen, Elst, Achterberg of in de omgeving hiervan en ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om je marmeren vloer te laten reinigen en polijsten? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je marmeren vloer er weer als nieuw uitziet!

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal