FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Schiedam

In de prachtige gemeente Schiedam zijn er talloze historische panden en moderne kantoorpanden te vinden. Wat deze panden vaak gemeen hebben, is dat er marmeren vloeren te vinden zijn. Marmeren vloeren geven een pand immers een luxe uitstraling. Maar net als elke vloer hebben marmeren vloeren ook regelmatig onderhoud nodig om er op hun best uit te zien.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat het onderhouden van een marmeren vloer in een historisch pand een gevoelige zaak kan zijn. Wij hebben dan ook veel ervaring met het reinigen en polijsten van marmeren vloeren in Schiedam en omgeving. Of het nu gaat om het verwijderen van krassen of vlekken, of het herstellen van de glans van uw vloer, wij hebben de kennis en ervaring om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit schoonmaakmiddelen en polijstmaterialen om ervoor te zorgen dat uw marmeren vloer niet alleen schoon is, maar ook zijn glans behoudt. Of u nu een kleine woning of een groot bedrijfspand heeft, wij hebben de expertise en ervaring om uw marmeren vloer te laten stralen.

Wij weten dat elk project anders is en daarom werken we nauw samen met u om te bepalen welke oplossingen het beste bij uw budget en specifieke behoeften passen. Bij Vloeroptimaal streven we altijd naar het leveren van hoogwaardige service en klanttevredenheid.

Uw marmeren vloer is een belangrijke investering en wij begrijpen dat u wilt dat deze er altijd op zijn best uitziet. Laat ons u helpen bij het reinigen en polijsten van uw marmeren vloer in Schiedam. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal