FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Schouwen-Duiveland

Als u een marmeren vloer heeft in uw huis, dan weet u waarschijnlijk hoe mooi en elegant het kan zijn. Maar zoals bij elke vloer is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Marmeren vloeren zijn bijzonder gevoelig voor krassen, vlekken en beschadigingen, en als u niet regelmatig onderhoudt uitvoert, dan kan de glans snel verdwijnen en kan het marmer zijn mooie uitstraling verliezen.

Gelukkig kunt u bij Vloeroptimaal terecht voor het laten reinigen en polijsten van uw marmeren vloer in de gemeente Schouwen-Duiveland en omgeving. Onze ervaren professionals hebben de kennis en expertise om uw marmeren vloer te reinigen en te polijsten, waardoor deze er weer als nieuw uit zal zien.

Of u nu in Bruinisse, Burgh-Haamstede, Nieuwerkerk of Zierikzee woont, wij komen graag bij u langs om uw marmeren vloer te inspecteren en te beoordelen welke behandeling het beste is. Of het nu gaat om het verwijderen van vlekken, het herstellen van krassen of het polijsten van de vloer tot een hoogglans, wij hebben de kennis en ervaring om uw marmeren vloer weer in topconditie te krijgen.

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze professionals staan klaar om u te helpen en uw marmeren vloer weer te laten stralen als nooit tevoren.

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal