FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Terneuzen

Heeft u een marmeren vloer in uw huis en wilt u deze laten reinigen en polijsten? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren en werken ook in de gemeente Terneuzen en de bijbehorende plaatsen Axel, Hoek, Sas van Gent en Terneuzen zelf.

Een marmeren vloer is prachtig, maar heeft wel regelmatig onderhoud nodig om zijn glans te behouden. Door het gebruik van de vloer kunnen er krassen, vlekken of doffe plekken ontstaan, wat ten koste gaat van de uitstraling van uw interieur. Wij van Vloeroptimaal zorgen ervoor dat uw marmeren vloer er weer als nieuw uitziet.

Onze ervaren vakmensen maken gebruik van professionele apparatuur en de beste producten om uw marmeren vloer te reinigen en te polijsten. Dit gebeurt op een zorgvuldige en efficiënte manier, zodat u snel weer kunt genieten van uw prachtige vloer. Daarnaast geven wij graag advies over het onderhoud van uw marmeren vloer, zodat deze langer meegaat en in topconditie blijft.

Kies voor Vloeroptimaal als u uw marmeren vloer wilt laten reinigen en polijsten in de gemeente Terneuzen of de bijbehorende plaatsen. Wij staan garant voor kwaliteit en een uitstekende service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal