FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Utrecht

Als je in Utrecht woont en een marmeren vloer hebt, dan weet je dat het een prachtige toevoeging is aan je interieur. Maar om ervoor te zorgen dat de vloer er altijd op zijn best uitziet, is het van belang om deze regelmatig te laten reinigen en polijsten. En dat is waar Vloeroptimaal in beeld komt! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren in Utrecht en omgeving, waaronder Binnenstad, Oost, Leidsche Rijn, West, Overvecht, Zuid, Noordoost, Zuidwest, Noordwest en Vleuten-De Meern.

Het onderhoud van een marmeren vloer kan nog wel eens een uitdaging zijn, omdat marmer een gevoelige steensoort is. Vlekken en beschadigingen zijn daarom snel gemaakt. Bij Vloeroptimaal weten we precies hoe we jouw marmeren vloer het beste kunnen behandelen en welke producten we daarvoor moeten gebruiken. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van marmeren vloeren en weten precies hoe ze jouw vloer weer laten stralen.

Bij het reinigen en polijsten van een marmeren vloer maken wij gebruik van professionele apparatuur en hoogwaardige reinigingsmiddelen. We beginnen met het grondig schoonmaken van de vloer om alle vuil en vlekken te verwijderen. Daarna gaan we aan de slag met het polijsten van de vloer om de glans en kleur van het marmer te herstellen. Het resultaat is een marmeren vloer die er weer als nieuw uitziet!

Dus, ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor het reinigen en polijsten van jouw marmeren vloer in Utrecht? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij staan voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal