FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Valkenswaard

Woon jij in de gemeente Valkenswaard of Dommelen en ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om je marmeren vloer te laten reinigen en polijsten? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres!

Marmer is een prachtige natuursteen die je interieur een luxe uitstraling geeft. Maar na verloop van tijd kan het marmer dof worden en zijn glans verliezen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals slijtage, krassen en vuil dat zich in de poriën van de steen ophoopt. Het is belangrijk om je marmeren vloer regelmatig te laten onderhouden om de kwaliteit en uitstraling te behouden.

Vloeroptimaal is gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren in Valkenswaard en Dommelen. We gebruiken alleen professionele apparatuur en producten om je marmeren vloer te behandelen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. We beginnen met het reinigen van de vloer om vuil en andere resten te verwijderen. Vervolgens gaan we de vloer polijsten om het oppervlak te egaliseren en de glans te herstellen.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het behandelen van marmeren vloeren en weten precies welke methode het beste werkt voor jouw specifieke vloer. We geven je ook graag advies over hoe je je marmeren vloer in de toekomst het beste kunt onderhouden, zodat je er nog jarenlang van kunt genieten.

Of je nu in Valkenswaard of Dommelen woont, wij komen graag bij je langs om je marmeren vloer te reinigen en polijsten. We streven altijd naar 100% klanttevredenheid en zorgen ervoor dat je vloer er weer als nieuw uitziet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal