FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Vlissingen

Heeft u een prachtige marmeren vloer in uw huis in Oost-Souburg, Vlissingen of West-Souburg? Dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat deze vloer er zo lang mogelijk mooi en glanzend uit blijft zien. Door de jaren heen kan marmer namelijk zijn glans verliezen en dof worden door slijtage, krassen en vlekken. Maar geen zorgen, Vloeroptimaal kan u helpen met het reinigen en polijsten van uw marmeren vloer!

Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren en we weten precies wat we moeten doen om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Of het nu gaat om het verwijderen van krassen en vlekken, of het herstellen van de glans van uw vloer, wij kunnen u helpen.

We werken met de nieuwste technieken en apparatuur om uw marmeren vloer grondig te reinigen en te polijsten. We gebruiken hiervoor alleen hoogwaardige producten die veilig zijn voor uw vloer en het milieu.

Wacht niet langer en laat ons uw marmeren vloer weer laten stralen als nooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het reinigen en polijsten van uw marmeren vloer in Oost-Souburg, Vlissingen of West-Souburg. Wij staan klaar om u te helpen!

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal