FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Westland

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren in Westland? Zoek dan niet verder dan Vloeroptimaal! Wij zijn een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen, polijsten en repareren van marmeren vloeren. Of je nu een marmeren vloer hebt in De Lier, ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk of Wateringen, wij zijn er om je te helpen.

Marmer is een prachtig materiaal dat een luxe uitstraling geeft aan elk interieur. Het is echter ook een kwetsbaar materiaal dat gemakkelijk beschadigd kan raken. Vuil en vlekken kunnen zich gemakkelijk in de poriën van het marmer nestelen, waardoor het er dof en verweerd uitziet. Het is belangrijk om je marmeren vloer regelmatig te laten reinigen en polijsten om het er op zijn best uit te laten zien.

Vloeroptimaal maakt gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen om je marmeren vloer er weer als nieuw uit te laten zien. We beginnen met een grondige reiniging om al het vuil en de vlekken te verwijderen. Vervolgens gebruiken we speciale polijsttechnieken om de glans en de kleur van je marmeren vloer te herstellen.

Onze ervaren en professionele medewerkers hebben de kennis en expertise om je marmeren vloer weer tot leven te brengen. We werken snel en efficiënt, zodat je zo snel mogelijk weer kunt genieten van je prachtige marmeren vloer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat!

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal