FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw marmeren vloer te laten reinigen en polijsten in Zwijndrecht en Heerjansdam? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Ons ervaren team van experts weet als geen ander hoe ze uw marmeren vloer weer in topconditie kunnen brengen.

Marmer is een prachtig materiaal dat een luxe uitstraling geeft aan uw interieur, maar het vergt wel de nodige zorg en onderhoud. Door het dagelijks gebruik en het lopen over de vloer kunnen er kleine krasjes ontstaan en kan de glans van de vloer verminderen. Dit is waar Vloeroptimaal u kan helpen.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren. Wij gebruiken de nieuwste technieken en materialen om uw vloer weer te laten stralen als nieuw. Het polijsten van de marmeren vloer gebeurt met een speciale machine en verschillende polijstschijven die steeds fijner worden om een glad en glanzend resultaat te verkrijgen.

Onze service stopt niet bij het polijsten van uw marmeren vloer. Wij bieden ook advies over hoe u uw vloer het beste kunt onderhouden om de glans en kwaliteit te behouden. Daarnaast kunnen we uw vloer ook impregneren om deze extra te beschermen tegen vuil en vocht.

Of u nu in Zwijndrecht of Heerjansdam woont, Vloeroptimaal staat voor u klaar om uw marmeren vloer te reinigen en polijsten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw vloer weer als nieuw kunnen maken!

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal