FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Albrandswaard

Wilt u uw parketvloer in Albrandswaard laten schuren en behandelen, zodat deze er weer als nieuw uitziet? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en hebben jarenlange ervaring in het vak. Of u nu woont in Rhoon of een andere plaats in Albrandswaard, wij staan voor u klaar.

Waarom zou u uw parket laten schuren? Een parketvloer kan na verloop van tijd beschadigd raken door bijvoorbeeld krassen, vlekken en verkleuringen. Door uw parketvloer te laten schuren, worden deze beschadigingen weggeschuurd en krijgt de vloer zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug. Vervolgens kunnen we de vloer behandelen met olie, lak of wax, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Bij Vloeroptimaal werken we met de nieuwste technieken en de beste materialen, zodat we u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien bieden we een uitstekende service en denken we graag met u mee over de mogelijkheden voor uw parketvloer. Ook kunnen we u voorzien van advies over het onderhoud van uw vloer, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

Wilt u meer informatie over het laten schuren en behandelen van uw parketvloer in Albrandswaard door Vloeroptimaal? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal