FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Alphen aan den Rijn

Woon je in Alphen aan den Rijn of in een van de omliggende dorpen, zoals Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk of Koudekerk aan den Rijn? Dan is het laten schuren en behandelen van je parketvloer een slimme investering. Niet alleen ziet je vloer er na de behandeling weer als nieuw uit, ook gaat deze langer mee en is beter bestand tegen slijtage.

Bij Vloeroptimaal zijn we gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste apparatuur en materialen om elk type parketvloer te behandelen. Of het nu gaat om een massief houten vloer of een lamelparket, wij weten precies welke behandeling het beste is voor jouw vloer.

Als je kiest voor Vloeroptimaal, dan kies je voor kwaliteit. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van parketbehandelingen. Zo ben je verzekerd van een vloer die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jarenlang meegaat.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten schuren en behandelen van jouw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en kunnen je adviseren over de beste behandeling voor jouw vloer.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal