FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Alphen-Chaam

Bent u de eigenaar van een parketvloer in Chaam, Galder of Strijbeek die er na jaren van gebruik dof en beschadigd uitziet? Dan is het tijd om actie te ondernemen en Vloeroptimaal in te schakelen om uw vloer weer te laten stralen!

Onze ervaren parketspecialisten weten precies hoe ze uw parketvloer moeten schuren en behandelen om het beste resultaat te behalen. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen om uw parketvloer weer als nieuw te laten uitzien.

Onze werkwijze begint met een grondige inspectie van uw parketvloer om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is. Vervolgens gaan we aan de slag met het schuren van uw vloer met behulp van speciale schuurmachines en schuurpapier in verschillende korrelgroottes. Op deze manier kunnen we uw vloer zorgvuldig en effectief schuren.

Daarna gaan we over tot de behandeling van uw parketvloer. U heeft hierbij de keuze uit verschillende afwerkingen zoals lak, olie of wax. Onze specialisten adviseren u graag welke afwerking het beste bij uw parketvloer past, zodat deze er weer jarenlang als nieuw uitziet.

Wij begrijpen dat uw parketvloer een belangrijk onderdeel is van uw woning, en daarom werken wij met veel zorg en aandacht aan uw vloer. Als u kiest voor Vloeroptimaal, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner voor het schuren en behandelen van uw parketvloer.

Wacht niet langer en neem contact op met Vloeroptimaal voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onze website. En vergeet niet, naast parket schuren en behandelen kunt u bij ons ook terecht voor andere vloerbehandelingen, zoals marmer polijsten. Laat uw parketvloer weer stralen met Vloeroptimaal!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal