FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Asten

Als inwoner van Heusden of Ommel weet u hoe belangrijk het is om uw parketvloer er mooi en glanzend uit te laten zien. Helaas kan dit na verloop van tijd door gebruik en slijtage vervagen. Maar gelukkig is er Vloeroptimaal, uw partner in het laten schuren en behandelen van parketvloeren!

Ons team van ervaren parketspecialisten staat klaar om uw parketvloer te schuren en te behandelen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen om het beste resultaat te behalen.

Onze werkwijze begint altijd met een grondige inspectie van uw parketvloer, zodat we kunnen bepalen welke behandeling het beste bij uw vloer past. Vervolgens gaan we aan de slag met het schuren van uw parketvloer. Dit doen we met speciale schuurmachines en schuurpapier in verschillende korrelgroottes, zodat we uw vloer op een zorgvuldige en effectieve manier kunnen schuren.

Na het schuren van uw parketvloer gaan we over tot de behandeling van uw vloer. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen, zoals lak, olie of wax. Wij adviseren u graag welke afwerking het beste bij uw parketvloer past, zodat uw vloer weer jarenlang meegaat en er als nieuw uitziet.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer te laten schuren en behandelen in Heusden of Ommel? Dan is Vloeroptimaal de juiste keuze! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onze website. En vergeet niet, naast parket schuren en behandelen kunt u bij ons ook terecht voor andere vloerbehandelingen, zoals marmer polijsten. Laat uw parketvloer weer stralen met Vloeroptimaal!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal