FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Baarle-Nassau

Als u in Baarle-Nassau woont en op zoek bent naar een bedrijf dat uw parketvloer kan schuren, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Vloeroptimaal. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en hebben jarenlange ervaring in het herstellen van beschadigde en versleten vloeren.

Parket schuren is een proces dat precisie en deskundigheid vereist, en bij Vloeroptimaal hebben we de kennis en ervaring om uw vloer weer als nieuw te maken. We beginnen met een grondige inspectie van uw parketvloer, zodat we kunnen bepalen welke behandeling het meest geschikt is. Vervolgens gaan we aan de slag met het schuren van uw parketvloer, waarbij we gebruik maken van de nieuwste schuurmachines en schuurpapier in verschillende korrelgroottes om uw vloer op een zorgvuldige en effectieve manier te schuren.

Na het schuren van uw parketvloer, brengen we een afwerking aan, zoals lak, olie of wax. Onze parketspecialisten adviseren u graag over welke afwerking het beste bij uw parketvloer past, zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet en beschermd is tegen slijtage en beschadigingen.

Als u uw parketvloer wilt laten schuren door een betrouwbare en professionele partner in Baarle, dan is Vloeroptimaal uw beste keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onze website. Wij zijn er om u te helpen bij het herstellen van uw parketvloer en om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal