FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Barendrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en behandelen van parketvloeren in Barendrecht? Zoek niet verder dan Vloeroptimaal! Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw parketvloer weer nieuw leven in te blazen en te laten stralen als nooit tevoren.

Het schuren van uw parketvloer is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Door het schuren wordt de oude lak of olie verwijderd en krijgt de vloer zijn oorspronkelijke uitstraling terug. Na het schuren kan de vloer worden behandeld met olie, lak of wax. Hierdoor krijgt de vloer niet alleen een mooie glans, maar wordt deze ook beschermd tegen slijtage en beschadigingen.

Bij Vloeroptimaal werken we uitsluitend met de beste materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw parketvloer perfect wordt geschuurd en behandeld. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het werken met alle soorten parketvloeren, van eikenhout tot bamboe.

Naast het schuren en behandelen van parketvloeren bieden wij ook andere diensten aan, zoals het leggen van nieuwe vloeren en het repareren van beschadigde vloeren. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, inclusief gratis advies en een vrijblijvende offerte.

Kies voor Vloeroptimaal als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor het schuren en behandelen van uw parketvloer in Barendrecht. Wij garanderen dat uw vloer er weer als nieuw uit zal zien en jarenlang mee zal gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal