FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Bernheze

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat jouw parketvloer een belangrijk onderdeel is van jouw huis. Het is dan ook van groot belang om deze goed te onderhouden en regelmatig te laten schuren en behandelen. Woon jij in de gemeente Bernheze en wil je jouw parketvloer laten schuren? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres!

Onze ervaren parketspecialisten beschikken over de juiste kennis en materialen om jouw parketvloer op een professionele en zorgvuldige manier te schuren en behandelen. Of je nu in Heesch, Heeswijk-Dinther of Nistelrode woont, wij komen graag bij je langs om jouw parketvloer weer als nieuw te maken.

Het schuren van een parketvloer is een intensieve klus die veel kennis en ervaring vereist. Daarom beginnen wij altijd met een grondige inspectie van jouw parketvloer. Op basis van de conditie van de vloer bepalen we welke behandeling het meest geschikt is. Vervolgens gaan we aan de slag met het schuren van de vloer.

Bij het schuren van de parketvloer maken wij gebruik van de nieuwste schuurmachines en -technieken. Hierdoor kunnen wij jouw parketvloer op een effectieve en zorgvuldige manier schuren, zodat deze weer helemaal egaal en glad wordt. Na het schuren brengen wij een afwerking aan die past bij jouw wensen en de conditie van de vloer. Hierbij kun je denken aan lak, olie of wax.

Bij Vloeroptimaal werken wij snel en efficiënt, zodat je zo min mogelijk overlast hebt van onze werkzaamheden. Bovendien werken wij altijd met hoogwaardige materialen en producten, zodat jouw parketvloer er weer als nieuw uitziet en beschermd is tegen slijtage en beschadigingen.

Kortom, wil jij jouw parketvloer laten schuren in de gemeente Bernheze? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal