FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Bladel

De uitstraling van een parketvloer kan een enorme impact hebben op de sfeer van een woning. Maar na jarenlang gebruik kan de vloer dof worden en krassen vertonen. In dat geval is het een goed idee om de parketvloer te laten schuren en behandelen door professionals. Als je in Bladel of Casteren woont, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres.

Ons ervaren team van parketteurs weet precies hoe ze jouw parketvloer weer in topconditie kunnen brengen. We beginnen met het schuren van de vloer om de oude laag te verwijderen en de vloer glad te maken. Vervolgens behandelen we de vloer met hoogwaardige lak, olie of wax om ervoor te zorgen dat de vloer weer lang mee kan gaan en er als nieuw uitziet.

Als je nog twijfelt over het laten schuren van je parketvloer, bedenk dan eens hoeveel verschil het kan maken voor de uitstraling van je huis. Een goed onderhouden parketvloer kan een echte eyecatcher zijn en de waarde van je huis verhogen. Bovendien is het een duurzame keuze, omdat je de vloer niet hoeft te vervangen.

Als je in Bladel of Casteren woont en je parketvloer wilt laten schuren en behandelen, dan is Vloeroptimaal de beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal