FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om uw parketvloer in Bodegraven-Reeuwijk te laten schuren? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en staan bekend om onze hoge kwaliteit en uitstekende service.

In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn verschillende plaatsen waar wij onze diensten aanbieden, zoals Bodegraven, Driebruggen, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Brug en Reeuwijk-Dorp. Onze specialisten zijn goed bekend met de lokale situatie en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de beste behandeling voor uw parketvloer.

Het schuren van parket is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw vloer. Door het schuren wordt de bovenste laag van het parket verwijderd, waardoor beschadigingen en vlekken verdwijnen en de vloer er weer als nieuw uitziet. Bovendien wordt het hout op deze manier weer glad en egaal, zodat de afwerking optimaal hecht.

Na het schuren is het belangrijk om de vloer te behandelen met een beschermende laag. Bij Vloeroptimaal bieden wij verschillende afwerkingen aan, zoals olie, lak of wax. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen, zodat uw vloer helemaal naar wens wordt afgewerkt.

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur en hoogwaardige producten, zodat u gegarandeerd bent van een duurzaam en mooi resultaat. Bovendien bieden wij garantie op onze diensten, zodat u met een gerust hart uw parketvloer door ons kunt laten schuren.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen voor het schuren en behandelen van uw parketvloer in Bodegraven-Reeuwijk? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze pagina over parket schuren op onze website. Wij helpen u graag verder!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal