FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Boekel

Als inwoner van Venhorst weet je als geen ander hoe belangrijk een mooie en goed onderhouden parketvloer is. Een parketvloer kan echter na verloop van tijd beschadigd raken door krassen en slijtage. Gelukkig kan Vloeroptimaal je helpen om je parketvloer weer als nieuw te laten lijken door deze te schuren en te behandelen.

Vloeroptimaal is gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en heeft jarenlange ervaring in het vak. Wij weten als geen ander hoe we jouw parketvloer weer als nieuw kunnen maken. Door onze uitgebreide kennis en vakmanschap kunnen wij jouw parketvloer snel en efficiënt schuren en behandelen.

Als inwoner van Venhorst hoef je niet ver te zoeken naar een betrouwbare partner om je parketvloer te schuren en te behandelen. Vloeroptimaal is namelijk dé specialist op het gebied van parket schuren in de regio. Onze dienstverlening is van hoge kwaliteit en wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en goede service.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om je parketvloer te schuren en te behandelen in Venhorst, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Wij helpen je graag verder!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal